Υπεράσπιση κατηγορουμένου σε ποινική δίωξη

Δικηγόρος ποινικολόγος, ποινικό δικηγορικό γραφείο, δικηγόρος ποινικό δίκαιο, δικηγόρος Άρειο Πάγο, δικηγόρος Αθήνα

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ παρ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ, Μ.Δ.Ε.

 

ποινική υπεράσπιση δικηγόρος ποινικολόγος

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ υπό ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ  

Ο ποινικολόγος δικηγόρος παρ’ Αρειω Παγω Γεώργιος Σωτηρόπουλος, δια της πολυετούς εμπειρίας του και της ακαδημαϊκής καταρτίσεώς του στο ποινικό δίκαιο εξασφαλίζει την έγκυρη και ταχύτατη αντιμετώπιση όλων των δυναμένων να προκύψουν ποινικών ζητημάτων, είτε κατά το στάδιο της ποινικής προδικασίας είτε κατά το στάδιο της κυρίας, ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων διαδικασίας, υπό όλο το φάσμα του ποινικού δικαίου, προς υπεράσπιση του υποκειμένου σε ποινική δίωξη κατηγορούμενου.
Ως πρώτιστο μέλημα καθίσταται η κατά το δυνατόν σε συντομότερο χρονικό στάδιο έξοδος από την ποινική διαδικασία, με κύρια έμφαση την ευνοϊκή λύση της υπόθεσης χωρίς -ει δυνατόν- να χρειαστεί η διενέργεια ποινικού δικαστήριου, ήτοι με απαλλαγή από την ποινική κατηγορία, πεπληρωμένου εν τοιαύτη περιπτώσει σε ύστατο βαθμό του καθήκοντος που φέρει ο συνήγορος δικηγόρος ποινικολόγος προς υπεράσπιση του κατηγορούμενου είτε προ είτε μετά την εναντίον ποινική δίωξη.
Στο Ποινικο Δικηγορικο Γραφειο Γ. Ε. Σωτηρόπουλος & Συνεργάτες κάθε ποινική υπόθεση παρακολουθείται σε όλα τα στάδια, επιδιώκεται δε ως προς τους κρατούμενους η βελτίωση των όρων έκτισης των ποινών καθώς κυρίως και η τάχιστη αποφυλάκιση.

ποινική υπεράσπιση δικηγόρος ποινικολόγος

 

 
 
Άμεση κλήση ~ Direct Call